Hoppa till sidans innehåll

Sven tar över efter Hans

03 JAN 2015 16:27
Fr o m 1/1-2015 tar Sven Lindeberg över ansvaret som generalsekreterare för SISF efter Hans Adolfsson. Hans har varit verksam inom SISF i olika positioner i 30 år och väljer nu att trappa ner. Hans är kvar till den 31/3 som ansvarig för Junior VM.
  • Skapad: 03 JAN 2015 16:27

Sven, tv på bilden, har ingen bakgrund inom issegling men är sen drygt fyra år tillbaka GS på deltid för Svenska Mångkampsförbundet (SMKF). Sven är också aktiv inom SMKF och har bl a tävlat i militär femkamp under 30 år och har många SM medaljer i prisskåpet. Sven har också en gedigen erfarenhet av organisationsutveckling både som konsultoch som verksamhetschef. Denna erfarenhet bedömer vi som värdefull för att möjliggöra för mindre idrottsförbund att möta en allt tuffare ekonomisk situation. Ett gemensamt kansli kommer att finnas i Båstad vilket förväntas medföra kostnadsbesparingar och samordnade kontakter med RF och andra idrottsförbund.

Sven tycker att det skall blir kul och utmanande att gå in i en för honom okänd idrott och se vad som kan göras för att få mer fart på verksamheten. Det passar dessutom bra att han är GS för ett förbund med mest aktivitet på sommaren och ett med vinteraktiviteter. Båda organisationerna behöver utveckla sin barn- och ungdomsverksamhet och här bör vi kunna uppnå synergieffekter.  

Vi hälsar Sven Lindeberg välkommen som GS och tackar Hans Adolfsson för sitt mångåriga engagemang för svensk och internationell issegling. 

Svenska Isseglarförbundet

Mats Åkerblad

Ordförande

Skribent: Magnus Nordström
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Isseglarförbundet
Sven Lindeberg, Segelstorpsvägen 197
269 92 Båstad

Kontakt:
Tel: +46705826767
E-post: This is a mailto link

Se all info