Hoppa till sidans innehåll

Årets utmärkelser utdelade

13 NOV 2019 12:18
I anslutning till Förbundsmötet delades årets utmärkelser ut. Svenska Isseglarförbundet lyfter årligen fram och hyllar de isseglare och ideella ledare som gör extraordinära insatser i och för vår idrott.
  • Uppdaterad: 13 NOV 2019 12:18

Årets Isseglare - Tobias Bodin

Tobias är en fantastiskt engagerad och entusiasmerande person inom vintervindsurfingen och har betytt otroligt mycket för klassens tillväxt senaste åren. Därtill hade han en framgångsrik tävlingssäsong vilken inte minst resulterade i 1 silver- och 2 guldmedaljer vid WISSA 2019 i Fond du Lac, USA. 

Årets Junior - Wilhelm Alness

För goda kappseglingsresultat på såväl svenska rankingtävlingar som säsongens internationella mästerskap. Wilhelm är på 10:e plats den högst rankade junioren på den svenska DN-rankingen och har tagit ytterligare ett stort steg i sin utveckling som isseglare.

Årets Ledare - Kjell Mattson

För att under många år varit den primära drivkraften för isseglingen i Uppsala med omnejd. Kjell hjälper till hela vägen, från byggande av utrustning till coachning på isen och delar med sig av sin kunskap och långa erfarenhet. Utan Kjells ihärdiga engagemang hade Uppland haft betydligt färre isseglare, inte minst juniorer.

Årets Förening - Uppsala Kanotförening

För en mycket föredömlig juniorverksamhet och flera väl genomförda tävlingar i IceOptimist- respektive DN-isjakt. Uppsala Kanotförening knyter snitsigt samman säsongerna för mjukvatten-segling och issegling vilket skapar god sammanhållning i klubben året om.

Skribent: Oscar Wersäll
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Isseglarförbundet
Sven Lindeberg, Segelstorpsvägen 197
269 92 Båstad

Kontakt:
Tel: +46705826767
E-post: This is a mailto link

Se all info