Hoppa till sidans innehåll

SISF 15 - 1

05 JAN 2015 12:19
SISF 15 - 1

Hej och god fortsättning på det nya året!

För er som inte vet det så har förbundet fr o m igår en ny GS och det är jag Sven Lindeberg.
  • Uppdaterad: 29 OKT 2016 00:18

SISF 15 - 1
Hej och god fortsättning på det nya året!
För er som inte vet det så har förbundet fr o m  igår en ny GS och det är jag Sven Lindeberg. Jag är sen tidigare GS på Svenska Mångkampsförbundet (SMKF) och har varit det i drygt fyra år. ​När jag började min tjänst på SMKF visste jag inget om jobbet men ganska mycket om en av idrotterna i SMKF. 2015 gör jag mitt 30e år som aktiv i militär femkamp. När jag nu börjar i SISF så vet jag en del om jobbet men inget om sporten men hoppas kunna lära mig det efterhand.
Hans som jag nu efterträder kommer vara kvar på kansliet i Stockholm fram till den 30 mars för att ansvara för JVM som går av stapeln under vecka 8 i Sverige. Men redan nu så blir förbundets nya adress hem till mig utanför Båstad och endast post som rör JVM skickas till Hans i Stockholm.
Förutom att jag tränat och tävlat i 30 år så är jag utbildad inom personalfrågor och har jobbat en del med detta innan jag sadlade om till försäljning och ledarskap. Har sen arbetat på ganska många arbetsplatser med detta fokus i olika befattningar. För fem år sen startade jag mitt eget konsultföretag med fokus på ledarskap och organisationsutveckling. Det var i samband med detta som SMKF tog kontakt med mig för tjänsten som GS i deras förbund. Tjänsten där är på 40 % och tjänsten på SISF är på 30 % så övriga procent kommer jag fortsätta med mitt eget företag.
Jag har under min tid på SMKF hela tiden skickat ut ett månadsbrev och tänker göra det även i detta förbund. Förutom att skicka ut det så lägger jag det även på vår hemsida och hoppas på detta sätt nå minst en person per förening och våra olika klassällskap. Månadsbrevet är även till för er som skulle vilja nå ut med information till övriga i förbundet, bara att skicka över material så lägger jag med det i nästa brev.
Det jag skull vilja påminna om i detta första brev är följande;
- Föreningens årsavgift på 500 kr som gäller för 1/7-2014 till 30/6 2015 skall vara betald den 31/1-2015, det saknas fortfarande ganska många.
- För de föreningar som mottagit medel från Idrottslyftet under 2014 så är sista dag för återrapporten i IdrottOnline den 31/1-2015. Detta för att jag skall kunna sammanfatta dessa och göra förbundets rapport till RF.
- Är det någon förening som har genomfört utbildning under 2014 så bör det slutrapporteras i IdrottOnline ganska omgående.
- För allas bästa så vore det bra om ni som har koll på isarna rapporterar detta på vårt eget forum; http://www.issegling.egetforum.se
Till sist, jag försöker få till en uppdaterad adresslista och vill gärna få er hjälp. När jag nu skickar detta mail så kommer det säkert fortfarande vara några mailadresser som inte fungerar, jag sammanställer dessa nästa vecka och skickar ut igen så hoppas jag att någon av er kan hjälpa mig.
Med vänlig hälsning
Sven
Skribent: Sven Lindeberg

Postadress:
Svenska Isseglarförbundet
Sven Lindeberg, Segelstorpsvägen 197
269 92 Båstad

Kontakt:
Tel: +46705826767
E-post: This is a mailto link

Se all info