Hoppa till sidans innehåll

Ansök idrottslyftet 2017


Idrottslyftets logotyp

Idrottslyft 2017 görs på din förenings IdrottOnline hemsida. Efter inloggning klicka på toppfliken "Fler" och välj Idrottslyft. Då kommer information och ansökningsblankett upp.

http://www.rf.se/Barn-ochungdomsidrott/Idrottslyftet?

Ny logga för Idrottslyftet!

Som ni kan se har Idrottslyftet nu uppdaterats med en ny logga.
Idrottslyftet får ny form och färg. Syftet är att visa att Idrottslyftet har genomgått en förändring och får en ny form.

I juni 2015 beslutade Riksidrottsstyrelsen om ett nytt syfte, mål och upplägg för Idrottslyftet. Det nya regelverket gäller för perioden 2016-2019, där 2016 är ett övergångsår från det gamla till det nya regelverket.

Idrottsrörelsen har tillsammans kommit överens om att utveckla svensk idrott i en ny riktning genom ett strategiarbete. Ibland brukar den resan kallas ”från triangel till rektangel”. Genom att leda och stöda svensk idrott ska RF göra resan möjlig.

Idrottslyftet är i sin nya form ett viktigt verktyg som ger föreningar och förbund stöd att vara med och flytta svensk idrott i den nya riktningen. Målgruppen för Idrottslyftet är fortfarande barn, ungdomar och unga vuxna i åldern 7-25 år.

Märket har genomgått en modernisering och har som huvuduppgift att visualisera lyftet i form av en pil. Det är mer modernt och enklare i sin form än det gamla märket.

Uppdaterad: 31 OKT 2017 13:02
Skribent: Sven Lindeberg
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Isseglarförbundet
Segelstorpsvägen 197
269 92 Båstad

Besöksadress:
Sven Lindeberg, Segelstorpsvägen 197
269 92 Båstad

Kontakt:
Tel: +46 705826767
E-post: [saknas] Information

Se all info